Roborock S8 / S8+ Pareri – Cel mai bun Aspirator Robot cu Mop

Roborock S8/S8+ marcheaza un pas important in evolutia aspiratoarelor robot de la Roborock. Cu un loc de frunte in gama sa extinsa, este cel mai bun aspirator robot ce se apropie de performantele lui S8 Pro Ultra, insa cu un cost mai accesibil si cateva functii distincte. Mentinand sistemul dual-senzor pentru cartografiere si recunoasterea obstacolelor, S8 aduce un plus de putere in motorul sau de aspirare si un sistem de stergere inovator. Cu cele doua perii de cauciuc pentru aspirare, S8 promite sa curete impecabil intreaga loucinta, fiind optimizat pentru eficienta.

Ce imi place
  • performante excelente pe parchet
  • relativ usor de intretinut
  • multiple moduri de configurare
  • mop eficient
  • aplicatie intuitiva
  • design robust
Ce nu imi place
  • accesorii scumpe

Roborock S8 este o optiune excelenta pentru pardoseli goale, cum ar fi parchetul laminat sau lemnul. Se descurca fara probleme cu parul de animale si resturile solide, iar sistemul de mop ultrasonic este mult mai eficient in indepartarea petelor decat sistemele pasive de la alte modele. Sistemul de identificare a obstacolelor in timp real inseamna ca nu trebuie sa te asiguri ca zona de curatare este complet libera inainte de a-l porni. Calitatea constructiei este de asemenea excelenta, iar aspiratorul nu este foarte greu de intretinut, mai ales daca alegi varianta Roborock S8+, care vine cu o statie de auto-golire.

Care este diferenta dintre Roborock S8 si S8 Plus?

Exista doua variante ale Roborock S8: varianta de baza, cunoscuta ca S8, si S8+, care vine cu statia Auto-Empty Dock Pure de la Roborock. Pot fi achizitionate in culorile alb sau negru. Ambele aspiratoare sunt identice din punctul de vedere al functiilor si tehnologiilor speciale. De asemenea, ofera performante similare de aspirare si spalare pe jos, desi includerea statiei de auto-golire reduce destul de mult necesitatea de intretinere manuala frecventa.

Roborock S8 Pro Ultra, desi pare ca este similar cu variantele S8/S8+, ar trebui tratat ca un model distinct, venind cu un sistem de stergere cu mopul mult mai avansat si o statie de andocare mai performanta cu multiple intrebuintari.

Roborock S8 este un aspirator robot premium care ofera nu numai o gama larga de functii convenabile, dar si o performanta generala puternica pe o varietate de tipuri de suprafete, depasind majoritatea altor modele de pe piata. Nu este neaparat o imbunatatire revolutionara fata de Roborock S7 Max Ultra, dar aduce cateva imbunatatiri mici, dar binevenite, precum un cap de curatare cu role duble mai usor de curatat si un motor de aspirare usor mai puternic.

Roborock S8 specificatii

Specificatii si performanta

Roborock S8/S8 Plus este un aspirator robot inteligent potrivit pentru intretinerea curateniei intr-o locuinta. Are o forma rotunda si dimensiuni relativ reduse, aprox 350 mm adancime, 353 mm latime si o inaltime de 96.5 mm, cantarind 4.8 kg. Cu numai 3 butoane fizice amplasate in partea superioara – unul pentru pornire, unul pentru revenire la statie si unul pentru curatare pe zone – este simplu de utilizat. Totusi, iti recomand sa instalezi aplicatia Roborock, iti va fi mult mai usor de configurat robotul.

La fel ca alte modele de aspiratoare robot cu spalare, Roborock S8 si S8+ se foloseste de o tehnologie de ultima generatie pentru a naviga prin locuinta, fara sa se loveasca de pereti sau obstacolele de pe podea. Pentru a crea o harta a locuintei si pentru a determina cea mai buna modalitate de curatare, roborul se foloseste de imagini 3D cu lumina structurata si infrarosu, navigatie LiDAR si alte functii avansate.

Roborock S8/S8+ are o baterie cu capacitate de 5200 mAH si un timp estimativ de functionare continua de pana la 180 minute. Se reintoarce la statia de incarcare atunci cand bateria este pe final, urmand sa isi reia ciclul de curatare in momentul in care este incarcat complet.

Roborock S8 caracteristici

Cat de eficient este Roborock S8/S8+?

Pe langa sistemul avansat de navigare, Roborock S8 este extrem de eficient din punctul de vedere al modului in care curata si spala pe jos. Nefiind inalt, poate intra usor pe sub canapele sau mobilierul cu picioare pentru a curata chiar si in locurile dificil de ajuns. Senzorul de anti-coliziune in partea frontala detecteaza foarte bine obiectele lasate pe jos: cabluri, sosete, papuci de casa etc.

Spre deosebire de Roborock S7, acesta are mult mai multe imbunatatiri – una dintre cele mai importante de mentionat este peria DuoRoller. Este formata din doua perii de cauciuc care se rotesc in directii opuse si care alaturi de puterea mare de aspirare, robotul curata impecabil fiecare particica din locuinta, fara ca firele lungi de par sa se incurce in roti sau perie.

Roborock S8/S8+ poate sa aspire pana si cel mai fin fir de praf sau mizerie de mici dimensiuni datorita periei laterale care strage efectiv orice urma de pe jos. In ceea ce priveste mopul, regasim aici o tehnologie cu vibratii sonice pentru a spala podelele.

In plus, fata de alte modele mai basic, robotul detecteaza prezenta covorului si isi ridica mopul atunci cand este cazul. Detectarea covorului mi se pare o functie extrem de importanta din doua motive. Unu, aspiratorul adapteaza puterea de aspirare pentru o curatare profunda si al doilea, mopul se ridica automat pentru a evita umezirea covorului.

Roborock S8 si S8+ Pareri

Merita sa cumpar Roborock S8 sau S8+?

Singurul motiv pentru care probabil ca nu l-as recomanda este pretul usor cam piperat pentru ceea ce ofera. Comparandu-l cu alte modele de pe piata, Roborock S8 este scump, iar S8+ este si mai scump din pricina statiei de auto-golire.

Dar, daca vrei un aspirator robot cu mop care isi face treaba impecabil (aspira, curata si spala excelent), alege Roborock S8. Este o alegere foarte buna, mai ales daca nu te deranjeaza sa golesti mai des recipientul de praf atunci cand este cazul.

Vrei sa scapi intrutotul de grija prafului? Atunci Roborock S8+ cu statia de golire automata este cea mai potrivita alegere pentru tine. Daca nu planuiesti sa folosesti mopul, atunci producatorul garanteaza ca timp de 7 saptamani, robotul poate functiona in mod independent, fara ca tu sa intrevii in vreun fel. Vei interveni doar atunci cand este imperios necesar sa inlocuiesti sacul de praf cu capacitate de 2.5 litri.

Consider ca Roborock S8 si S8+ este la ora actuala unul dintre cele mai bune aspiratoare inteligente ale brandului. Peria DuoRooler si tehnologia de recunoastere a obiectelor sunt geniale. Pe langa asta, robotul are un sistem de navigare precis si o aplicatie cu multe optiuni de personalizare.

Este Roborock S8 mai bun decât S7?

S8 are un motor de aspirare mai puternic si un cap de curatare mai eficient, oferind performante mai bune la colectarea resturilor pe diferite suprafete. Dispune si de un senzor optic frontal separat pentru detectarea obstacolelor.

Ce imbunatatiri are Roborock S8?

Curatarea imbunatatita a covoarelor, mop sonic, navigare inteligenta si usor de utilizat, evitare a obstacolelor si control prin aplicatie.

Care este diferenta dintre Roborock S7 MaxV si S8?

S8 este un upgrade usor fata de S7 MaxV, avand un motor de aspirare mai puternic si un cap de curatare nou, imbunatatind colectarea resturilor si eliminarea parului de animale.

Talya

Talya

Iubitoare de moda si pasionata de shopping, vin cu oferte si recomandari de produse de vestimentatie si frumusete ale celor mai bune magazine online.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Talya.ro
Logo