Living Coral a fost aleasa drept Culoarea Anului 2019

Spunem adio ultra violetului atat de popular in 2018 si ii uram bun venit coraiului. Institutul Pantone a numit culoarea anului 2019Living Coral“, o nuanta animata si plina de viata de portocaliu aprins cu accente subtile de auriu ce denota energie, optimisim si bucurie.

Incepand cu 1999, institutul Pantone a fost cel care a influentat culorile alese pentru moda, design interior sau arta. Procesul de alegere al culorii este unul extrem de intensiv si incepe prin a observa nuantele ce isi fac simtite prezenta in mod proeminent in aparitiile pe podiumurile de moda, in filme, masini sau grafica.

Vibranta, insa delicata, culoarea a anului 2019 Living Coral (Pantone 16-1546) ne invaluie cu o caldura aparte, oferindu-ne totusi liniste si buna dispozitie intr-un mediu inconjurator aflat in continua schimbare.

Alegerea a fost una destul de inspirata si vine ca o reactie la atacul tehnologiei digitale si a retelelor sociale care ne ocupa o buna parte din timpul din viata de zi cu zi. Intr-o astfel de societate, cautam in permanenta experiente autentice si captivante ce faciliteaza conexiunea si intimitatea.

Prietenoasa si energica, natura angajatoare a nuantei de Living Coral  ureaza bun venit si incurajeaza orice tip de activitate. Simbolizand nevoia noastra innascuta de optimism si cautare a fericirii, culoarea anului 2019 intruchipeaza cu exactitate dorinta de exprimare a bucuriei.

living coral

Reprezentand o fuziune a vietii moderne, Living Coral este o nuanta senina si increzatoare observata in mediul inconjurator si in acelasi timp, indica o prezenta vie in social media.

Living Coral (Pantone 16-1546) raspandeste aspectele dorite, familiare si energizante ale culorii in natura. In expunerea sa glorioasa in adancul marii, dar din pacate mai evaziva, aceasta nuanta plina de viata si efervescenta fascineaza ochiul si mintea. 

Situata in centrul ecosistemului nostru natural intens si cromatic, Living Coral evoca modul in care recifele de corali ofera adapost unui caleidoscop divers de culoare.

Talya

Talya

Iubitoare de moda si pasionata de shopping, vin cu oferte si recomandari de produse de vestimentatie si frumusete ale celor mai bune magazine online.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Talya.ro
Logo