Care este culoarea anului 2018 in moda, design interior sau arta?

Chiar daca anul este abia la inceput, este bine sa te informezi inca de pe acum care va fi in mod oficial culoarea anului 2018, in materie de moda, dar si in arta sau design si amenajari interioare. Este deja prezenta in articolele magazinelor de fashion, la mall sau in mediul online, poate ca deja persoane apropiate tie au adoptat tinute vestimentare cu aceasta nuanta. Se pare ca in 2018 culoarea aleasa ca fiind reprezentativa este o nuanta puternica de mov, numita si ulta violet.

Culoarea anului 2018, asa cum si culorile anilor trecuti si ale celor ce vor urma, este selectata de prestigiosul institut Pantone. Acest institut are radacini in New York-ul anilor ’50 si este recunoscut ca autoritatea internationala in materie de culori si sisteme de culori. Cu experienta si expertiza vasta, Pantone influenteaza industria modei, designului si a multor alte domenii prin alegerea si promovarea culorii-cheie a fiecarui an. Este o oportunitate pentru a aduce in prim-plan o nuanta semnificativa si inspirationala, ce va influenta tendintele si creativitatea in toate aspectele vietii noastre.

Se pare ca aceasta nuanta intensa de ultra violet, pe care o vei inalni destul de frecvent pe rafurile magazinelor, a fost aleasa de catre cei de la Pantone pentru ca simbolizeaza lupta, originalitatea, puterea si chiar nobletea. Se doreste astfel o schimbare de paradigma, daca anul 2017 a fost anul verdelui crud, al intoarcerii la natura, in 2018 se doreste o atitudine puternica, curajoasa, cu aura de regalitate.

Fireste ca este doar o tendinta si o indrumare cromatica, insa este bine de stiut ca violetul poate purtat atat pe timp de zi, cat si in cadrul unor evenimente de seara imbracand rochii ultra violet, iar in functie de tonalitatea pielii tale, poti asorta nuante mai deschise sau mai inchise. Intr-un final, esti libera sa-ti reinventezi propriul stil.

Credit foto – graphicmama.com
Talya

Talya

Iubitoare de moda si pasionata de shopping, vin cu oferte si recomandari de produse de vestimentatie si frumusete ale celor mai bune magazine online.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Talya.ro
Logo