Nike a lansat o pereche de Sneakers Iridescenti si i-a numit Pre Love O.X.

Noul design al companiei, numit Nike Pre Love O.X. este un fel de “dreams come true”, si vine cu o tenta stralucitoare iridescenta si talpa in culorile curcubeului, astfel ca daca alegi sa ii porti, vei “straluci” precum un diamant.

Daca ai impresia ca garderoba ta este mult prea plictisitoare si crezi ca ai nevoie de o pata de culoare care sa o infrumuseteze, cu siguranta ca acest articol iti va fi pe plac. Nike tocmai ce a lansat o noua pereche de incaltaminte, mai exact niste sneakersi iridescenti, desprinsi parca din povestile fantastice cu printi si printese pe care ni le citeau parintii seara inainte de culcare.

Albul superb al modelului Nike Pre Love O.X. este numai bun pentru a fi incaltat impreuna cu tinutele lejere de la finalul verii, insa nu nuanta sneakersilor este cea care ne va face sa ii iubim, ci simbolul companiei atat de luminos si frumos colorat. Sneakersii sunt disponibili si in versiunea gri deschis cu o talpa pastelata albastra si un simbol cu tenta iridescenta galbuie.

Conform site-ului Sneakers News, design-ul Pre Love a fost lansat mai pe la inceputul lui 2018, insa il gaseam disponibil doar pe culorile negru si galben. Modelul a fost numit dupa faimosul alergator Steve Prefontaine, alintat “Pre”. Fiind si unul dintre primii atleti ce a purtat hainele si incaltamintea marca Nike, compania a decis ca aceasta este cea mai buna cale de a-i aduce un omagiu.

Acesti sneakersi Nike Pre Love O.X. cu efect de curcubeu imi aduc aminte de unicornii din desenele de fantezie din copilarie. Sunt ferm convinsa ca ori de cate ori ii vei incalta, nu doar ca te vei simti minunat, ci si cei din jur iti vor aprecia stilul unic.

Vezi si : Adidasi cu Platforma Ascunsa – Recomandari de Sneakers Comozi Pentru Dama

Acum, daca paleta de culori preferata de tine tinde a duce mai mult spre Batman decat spre Cenusareasa, atunci trebuie sa stii ca exista un model Nike Pre Love O.X. si pentru tine. Simbolul Nike are aceleasi dimensiuni, insa nu vei intalni tenta de iridescent atat de simpatica.

Se pare ca noua colectie de sneakersi iridescenti are deja stocul epuizat pe site-ul Nike.com, insa sunt toate sansele ca in viitorul apropiat sa o putem gasi si pe rafturile magazinelor de fashion din Romania.

Talya

Talya

Iubitoare de moda si pasionata de shopping, vin cu oferte si recomandari de produse de vestimentatie si frumusete ale celor mai bune magazine online.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Talya.ro
Logo